Wednesday, October 26, 2011

MAJLIS ANUGERAH KECEMERLANGAN KOKURIKULUM DAN HEM SMTM

25 OKT. 2011: SEKOLAH MENENGAH TEKNIK MELAKA TELAH SELAMAT MENGADAKAN MAJLIS ANUGERAH KECEMERLANGAN KOKURIKULUM DAN HAL EHWAL MURID TAHUN 2011 PADA PETANG 25 OKT. 2011. MAJLIS TELAH BERLANGSUNG DI DEWAN WAWASAN SMTM.  TUJUAN UTAMA MAJLIS DIADAKAN ADALAH UNTUK MEMBERI PENGIKTIRAFAN DAN PENGHARGAAN KEPADA PELAJAR-PELAJAR DAN GURU-GURU YANG TELAH MENCAPAI KEJAYAAN DAN BERJAYA MENINGKATKAN IMEJ SEKOLAH DI PERINGKAT DAERAH HINGGA KERBANGSAAN. DISAMPING ITU JUGA UNTUK MENGHARGAI PELAJAR-PELAJAR YANG TELAH TERBINA SAHSIAH DAN SIKAP TERPUJI. KECEMERLANGAN DI DALAM MENGURUS KELAB/PERSATUAN DAN MENGELOLA PROGRAM-PROGRAM JUGA DIHARGAI. TAHNIAH DIUCAPKAN KEPADA SEMUA PELAJAR DAN GURU YANG MENERIMA ANUGERAH PADA MAJLIS TERSEBUT YANG DIADAKAN SECARA TAHUNAN.
SAYA MEWAKILI BARISAN PENTADBIR SMTM MENGUCAPKAN JUTAAN TERIMA KASIH KEPAD GURU-GURU YANG TELAH MEMBIMBING PELAJAR SEPANJANG 2011 DAN TERIMA KASIH KEPADA JK PENGELOLA MAJLIS ANUGERAH.
SAYA BAGI PIHAK WARGA SMTM MENGUCAPKAN TERIMA KASIH KEPADA TN HJ WAN MOHD NOR BIN WAN ENDUT, TIM. PENGARAH PENGURUSAN AKADEMIK, BPTV YANG TELAH MERASMIKAN MAJLIS TERSEBUT. TERIMA KASIH JUGA KEPADA TETAMU-TETAMU  YANG DAPAT HADIR IAITU EN MOHD SHAHROM DARI PPD MELAKA TENGAH, KETUA INSPEKTOR    EN JOHARI SELAKU PEGAWAI PERHUBUNGAN (POLIS) SMTM
DAN EN MD NOOR AJK PIBG. MOHON MAAF JIKA ADA SEBARANG KELEMAHAN.

No comments: